Avdelning

Vänersborg

Connect

Hos oss på Torpa vårdcentral arbetar idag ca 30 medarbetare i tätt samarbete med rehab enheten. Vi har förmånen att arbeta i nyrenoverade och trivsamma lokaler i Vänersborg.

Vårt uppdrag är att erbjuda trygg och lättillgänglig vård och arbeta med förebyggande hälsa. Detta har vi gjort i sen 2011 och vi har idag ca 6500 listade patienter.

Vi erbjuder jourmottagning på morgonen för våra patienter med akuta och nytillkomna besvär. Samtliga enheter erbjuder även sedvanlig mottagningar för astma-KOL, diabetes, andra specialistmottagningar, kurator, psykolog, intygsmottagning, BVC och vaccination.  För att möta behovet har vi inrättat en asylmottagning med läkare och sköterskor som bara arbetar med vård av de asylsökande.

Medpro Clinic jobbar patientfokuserat och verksamheten bygger på tillgänglighet, kontinuitet samt lyhördhet. Våra ledord som vi drivs av är Glad, Modig och Ärlig.

Med vårdföretagarna har vi också vårt kollektivavtal, försäkringar för samtlig personal och de tillstånd som behövs.  Vidare följer vi Vårdföretagarnas etiska riktlinjer, krav på kvalitetsledningssystem och redovisar öppet information om kvalitet, personal, och ekonomi.

Arbetsplats och kultur

Det du gör på jobbet varje dag förändrar många människors liv.

Som medarbetare på Medpro Clinic har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot att vara en ledande och innovativ vårdgivare i Västra Götalandsregionen. Vi utgår ifrån att du identifierar dig själv med våra värderingar: Glad, Modig och Ärlig.

Utvecklingsdagar 2019 Göteborg

utveck.PNG

 

 

 

Varför jobba med oss?

Det finns många fördelar med att jobba hos oss. Oavsett vilket yrke du har är vår gemensamma uppgift att erbjuda våra patienter och besökare tjänster av absolut högsta kvalitet.

Medpro Clinic är en trygg, stabil arbetsgivare och vi kan erbjuda ett varierat arbete för alla medarbetare. 

Vi är ännu inte för stora för att inte kunna erbjuda en synlig, närvarande ledning och korta beslutsvägar - detta är vi stolta över!

Din trygghet är viktig för oss: Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarna och har tecknade kollektivavtal med samtliga parter.

Kollektivavtalet ger dig följande

Försäkringar: Tex sjukförsäkring och arbetsskadeförsäkring. Hos oss kan du känna dig trygg!

Tjänstepension: Du omfattas av kollektivavtalad tjänstepension som kompletterar den lagstadgade pensionen. Vi betalar årlig pensionsavgift om 4.5% till din pension-eller fondförsäkring som du själv väljer. Avtalet har även pension till efterlevande/famlijeskydd.

Sjuklön: Vid sjukdom får du sjuklön i upp till 14 kalenderdagar. Därefter utbetalas ett belopp som motsvarar 10 % av lönebortfallet.

Löneväxling: Via Collectum eller Länsförsäkringar kan du på ett förmånligt sätt spara till din pension. Du kan placera en del av din lön i en tjänstepension före skatteavdraget.
___________________________________________________________

Din utveckling är viktig för oss: Kompetensutveckling är mycket viktig! Vi erbjuder den kompetenshöjning som behövs och som du som medarbetare känner är viktigt.

             brain.JPG

Togetherness - LEAD analys – strategisk självinsikt. 
I samarbete med Leading People investerar vi i omfattande tester för att du ska få viss strategisk självinsikt runt dina styrkor och utmaningar, det vill säga möjlighet att se på dig själv utifrån. Du får också möjlighet att reflektera kring hur andra uppfattar dig och vilka fördelar och nackdelar det kan ha i en arbetsgrupp. Syftet är också att skapa förståelse för kollegor och de likheter och olikheter som finns i gruppen.  
Resultaten är givetvis konfidentiellt material och delas enbart med dig och din närmsta ledare.

Medpro Talang: Vi är alltid på jakt efter nästa ledare och har därför ett ledarskapsprogram för våra kommande talanger.

Vi arbetar ständigt med trivsel på jobbet och vår gemensamma arbetsmiljö. Arbetet gör vi tillsammans!
Efter många undersökningar har vi kommit fram till att det viktigaste för dig som medarbetare är följande: Flexibel arbetstid, frihet under ansvar, utveckling, delaktighet, fantastiska kollegor och en närvarande ledare. 

Medpro arbetar aktivt med följande projekt för att möjliggöra detta för dig: 

Måltidsuppehåll: En lyckad sex månaders testperiod har genomfört på Brålanda och Torpa vårdcentral med goda resultat. Kollegorna vill inte återgå till det gamla schemat utan jobbar nu smartare med raster och börjar eller slutar tidigare. Övriga vårdcentraler och enheter ska också utvärdera det nya schemat inom kort.

Administration hemifrån: Ett annat projekt vi arbetar med är admintid hemifrån. Alla medarbetare ska ha möjlighet att göra administration hemifrån på andra tider än vanlig kontorstid och på så sätt få flexibilitet i arbets-och privatlivet. 

FedEx-modellen: Utan inspiration och nya idéer så stagnerar vi. Många projekt och förbättringsarbeten har igångsatts av kloka medarbetare och vi vill såklart att detta ska fortsätta. Vi erbjuder därför alla, med god planering, att inspireras vid en annan arbetsplats eller i en annan organisation under 24 h. Syftet är att förhoppningsvis ta med sig något tillbaka till verksamheterna eller inte minst ge personlig utveckling.

  • Förmåner

    Friskvårdsbidrag
    Tjänstepension
    Fri sjukvård
    Personlig utveckling

Lilla Edet vårdcentral
463 30 Lilla Edet Vägbeskrivning 0520 488 800 Se sida

Alingsås

Medpro Clinic Noltorp Vårdcentral Alingsås
441 55 Alingsås Vägbeskrivning Se sida

Brålanda

Medpro Clinic Brålanda Vårdcentral
464 61 Brålanda Vägbeskrivning stockholm_1_medpro@example.com Se sida

Göteborg

Kvarterskliniken Husaren
411 22 Göteborg Vägbeskrivning

Kvarterskliniken Tanum

Affärsvägen 12
457 30 Tanumshede Vägbeskrivning

Trollhättan

Medpro Clinic Stavre Health center
461 40 Trollhättan Vägbeskrivning 0520-49 01 20 Se sida

Vänersborg

Torpa vårdcentral
462 36 Vänersborg Vägbeskrivning Se sida

Åmål

Medpro Clinic Åmål Vårdcentral
662 30 Åmål Vägbeskrivning danielle@medpro.se 07055200 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor