Bli en del av oss!

Sjuksköterska Camilla berättar kort om arbetet på Medpro Clinic

Jag läste först till Undersköterska men jag ville ha mer kunskap och läst vidare till sjuksköterska och blev klar 1999.  Idag arbetar jag på Brålanda - Torpa vårdcentral med placering i Brålanda sen juni 2016.
 
Fördelen med Medpro är att det är korta och snabba beslutsvägar. Man får en överblick över verksamheten som gör att alla försöker dra sitt strå till stacken för att allt ska bli så bra som möjligt för alla parter, detta bidrar naturligtvis till ett större ansvarstänkande.

Arbetsglädje: Jag har fina arbetskollegor, nära till skratt och högt i tak. Alla är måna om att göra ett bra jobb och att bemöta patienten på ett bra sätt. Det som också är fint med mina kollegor är att alla bryr sig om varandra, som SER varandra och som hjälps åt för att var dag skall bli bra! camilla.PNG

 Inköpsansvarig Marie Pettersson

Jag började i Medpro 2015, då som undersköterska i Brålanda/Torpa.

Med tiden fick jag göra mer administrativa uppgifter, var lite i receptionen samt beställningskoordinator.

Sedan September 2018 har jag fått äran att inta rollen Inköpsansvarig för koncernens 5 vårdcentraler.
Då detta är en ny funktion i Medpro och hos oss finns det många spännande utvecklingsmöjligheter.
I mitt arbete har jag som mål att hålla en hög kvalité till ett bra pris men också underlätta beställningsprocessen för mina kollegor.


          IMG_1134.jpg

 

Från Tyskland till Sverige

Många människor genomgår stora resor under karriären för att växa, både genom arbetet och individuellt. I denna intervju lär vi oss om resan som Christian har tagit och vart det har lett honom.  Idag arbetar Christian som medicinsk chef för Medpro Clinic och specialist på Lilla Edet vårdcentral.

jour.PNG

               

 

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor